BejelentésfonÁlom
...fonalból bármi...

MENÜ
WEBSHOP:

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Rágcsalánc

Mik is azok a hordozós ékszerek?

Olyan természetes anyagból készült kiegészítők, amikkel a (néha nem is olyan) kicsi baba matathat, játszhat, amit rágcsálhat, miközben anyukáján utazik... legyen akár előlbaba, vagy hátibaba. Utóbbi esetben az érdekes formák, színes golyók kifejezetten jó alternatívái anya hajának. Jól jön orvosnál, hivatalban várakozáskor, főként fogzás idején... de cicilés közben is kiváló elterelő alkalmatosság a szabadon (és sokszor fájdalmasan rossz felé) garázdálkodó kis kezeknek.

Persze ha nincs hordoznivaló baba, akkor is remek, vidám, feltűnő kiegészítője lehet a ruházatnak.

Személy szerint hébe-hóba hordoztam kisfiamat (Mei tai-unk volt, van), de mi nem használtunk a hordozáshoz semmiféle kiegészítőt. Hogy miért? Mire ráeszméltem, hogy ilyen is létezik, addigra már gyalogbaba lett az én Mukimból.

 

Így most egyenlőre csak készítem. Kérésre, megrendelésre, ajándékba... saját fejem után, anyuka stílusához igazodva, esetleg hordozóeszköz színéhez passzolóan.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!